2009. július 9., csütörtök

kis nyári szösszenet

Sziaaaaaaasztok!!!

Nem vesztem el, csak élvezem a felhőtlen szabadságot! Azt mondják, ezt az időt kell kihasználni, mert az utolsó szabad nyaram!

Kezdetben nagyon nehezen viseltem, hogy vége lett. Sokat sírtam, nagyon érzékeny voltam, és semmihez sem volt kedvem. A korábbi közös felvételeinket néztem, és csak sírtam, sírtam és sírtam. Eltelt 2-3 nap, és szép lassan visszatért az életkedvem, de erről már írtam. Azóta nem is jelentkeztem, annyira jól sikerült lekötni magam.

Gyakorlatilag 2 nap kivételével minden nap voltam valamerre. Az első héten szerdán barátnőmmel uszodába mentünk. Délelőtt indultunk, hamar odaértünk. Pancsoltunk, szaunáztunk, újabb pancs és újabb szauna. Így ment ez egész nap. A büfébe isteni melegszendvicset ettünk. 3 óra körül untuk meg a dolgot, és elindultunk haza. Hulla fáradtak voltunk. Lefeküdtem olvasni, de kb. 2,5 perc múlva el is aludtam.

Másnap a dunakeszi Aquaworldbe látogattunk el. Reggel 10 körül találkoztunk, és már indultunk is. Útközben megálltunk barátnőm anyukájának munkahelyén és ittunk fincsi kakaót. 1/4 12-re értünk a csúszdaparkba, és egészen este fél 8-ig csúszkáltunk, megállás nélkül! Az érettségik óta ez volt az első önfeledt szórakozással eltöltött napom. Igaz az ujjam majdnem leszakadt, mert beakadt az egyik pályán egy kis lyukba, de szerencsére nem lett nagyobb gond, néhány napi duzzanatot leszámítva.

Voltam időközben apukánál is. Nagyban szervezzük a bajorországi utazásunkat. Mostanra minden összeállt. Van szállásunk, útitervünk, és már csak 11 nap az indulásig. Először macerásabbnak tűnt a szállásfoglalás, mint gondoltam. 3 napig nem válaszoltak a formális ajánlatkérésemre, amit küldtem nekik. 3. nap "zseniális" némettudásommal nekiálltam egy normális emailt írni. És lássatok csodát, másnap jött is a válasz, hogy van egy szabad szobájuk a számunkra. Ráadásul nagyon barátságos volt az email hangvétele.
Ha van kedvetek, nézzétek meg a szállást, ami végül Schönau am Königsee-ben lesz:

Szállás

Az útitervről nem sokat tudok, mivel az apa dolga volt. Azt tudom, hogy pl. Berchtesgadenben megnézünk majd egy sóbányát. Le fogunk ereszkedni 300 m mélyre és ott lent lesz lehetőség csónakázni. Ezenkívül egyik nap bemegyünk Münchenbe, és megnézzük a Deutsches Museomot (természettudományi múzeum), Nymphenburgot (kastélypark), valamint ha marad időnk, akkor a BMW Museumot is. A programban szerepel még különböző tavak meglátogatása, Hitler Sasfészke, stb. Már nagyon izgatott vagyok. Ugyanakkor tudom, hogy anya hiányozni fog egy hétig.

Mostanában a napjaimat az édes semmittevés uralja: olvasok és hímzek felváltva. Épp egy Vavyan Fable könyvet bújuk, isteni humorral.
És hoztam egy fotót a készül hímzésemről is:Mára ennyi jutott, lenne még mit mesélnem, de elkészült a vacsora.
Szép álmokat kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése